MUSICA ART

Agneta Mei Hytten

 

Succes med musik

Syng dig fri af stress

ForsideProfilProdukterAktiviteterReferencerPublikationerKontaktNyheder

Læs mere om: | Coaching | Korpilot | Foredrag | Musikundervisning |

 

 

KORPILOT

 

 

Nyhed! KORPILOT for virksomheder
Kurset Korpilot tilbydes virksomheder som workshop, HR udvikling, vækstfaktor med musik for at finde nye former for profilering, kommunikation og samarbejde. Korpilot foregår som 3-5 timers workshop, 2 dages kursus eller music coaching forløb over 3-6 måneder. Ønsker I at danne et kor, ensemble eller orkester i virksomheden kan Musica Art hjælpe med etableringen i form af ad hoc workshops, rådgivning om repertoire, instrumenter eller dirigent.


Nyhed! KORPILOT for amatørkor og dirigenter – coaching, stemmetræning, videosessions
Korpilot giver dirigenter og korsangere inspiration til korarbejdet og udvikler stemmerne. Målet er at udvikle nye potentialer hos koret gennem coaching, øvelser og videosessions. Korpilot foregår som workshop, 2 dages kursus eller music coaching forløb over 3-6 måneder.


Korpilot:
Alle var enige om at Korpilotdagene havde været meget givende for koret…alle forventninger blev til fulde indfriet. Det er ligesom vi tør kaste os ud i noget mere. Reaktionerne fra vores publikum - menigheden - er absolut positive, f.eks. "I bliver bedre og bedre", "hvor er I gode". Torben Jørgen Lund, dirigent Korskirkens Kor, Herlev.


Korpilot – at finde og udvikle nye potentialer
MUSICA ART har udviklet kurset Korpilot efter et længere musiccoaching forløb i direktion. Korpilot giver dirigenter og korsangere inspiration til korarbejdet og udvikler stemmerne. Målet er at udvikle nye potentialer hos koret gennem coaching, øvelser og videosessions. Korpilot foregår som workshop, 2 dages kursus, eller music coaching forløb over 3-6 måneder.


En Korpilot workshop tilrettelægges i samarbejde med kor og dirigent og kan f. eks. have følgende forløb:
Idéfase - Korpilot 1 med fokus på KOR og DIRIGENT, videosession/lydoptagelse, coaching under opvarmning af koret, indstudering af repertoire, prøveforløb før koncert.
Idéfase - Korpilot 2 med fokus på SANGERNE i koret. Stemmediagnose, sangcoaching, skuespillerøvelser, spejløvelser, arbejde med korklangen, lytning, nærvær, træning af opmærksomhed over for dirigenten og korets samlede klang. Koncertforberedelse, koncertoptagelse, feed back og udviklingspotentialer for koret i fremtiden. Der laves individuel stemmediagnose efter ønske, rapport med analyse af korets udviklingspotentialer og repertoire og kurset afsluttes med en evaluering.


KORSKOLE


Nyhed! KORSKOLE niveau 1, 2 og 3 er stemmetræning og sangundervisning for alle, der ønsker at blive optaget i et kor eller ønsker at udvikle deres stemme og nodelæsning.


KORSKOLE - 1: drømmer du om at synge i kor men er i tvivl om dit sanglige niveau, kan du få lavet en stemmediagnose og få træning i basale færdigheder i nodesystemet, indstuderingsteknik, vejrtræknings- og afspændingsteknik, intonation, klang og repertoirekendskab, så du kan blive optaget i et af landets mange fine amatør kor. Undervisningen foregår både individuelt og i grupper og dækker repertoirekendskab fra jazz, gospel, musical til opera, operette, middelalder, renaissance, barok, romantik, moderne musik frem til helt nyskrevne værker.


KORSKOLE - 2: synger du i et amatørkor og ønsker at udvikle din stemmes klang udover øvelserne ved koropvarmningen, er du velkommen til et forløb med træning af volumen, kropsstøtte, fokusering, afspænding og vejrtrækningsteknik. Mange oplever allerede efter få uger en større klang, en friere tonedannelse og mere glæde ved at synge med en større accept af ens eget udtryk til følge.


KORSKOLE - 3: er du øvet korsanger og ønsker solistiske sanglige udfordringer og en bedre teknik og nodelæsning, er du velkommen til at kontakte mig og påbegynde et træningsforløb i sangcoaching og hørelære. Vi opbygger sammen dit ønskerepertoire og udvikler dit solistiske og kunstneriske udtryk gennem avanceret sangteknik, skuespiltræning og performanceøvelser.


Kontakt
Ring til MUSICA ART på tlf. 39 20 31 08 eller send en e-mail og hør mere om KORPILOT og KORSKOLE.
Tilmeld dig Musica Arts Nyhedsbrev der udkommer 4-6 gange årligt.


MUSICA ART
STRANDVEJEN 163, 3.TH
DK 2900 HELLERUP
TLF +45 39203108
CVR 27865380