MUSICA ART

Agneta Mei Hytten

 

Succes med musik

Syng dig fri af stress

ForsideProfilProdukterAktiviteterReferencerPublikationerKontaktNyheder

Læs mere om: | Coaching | Korpilot | Foredrag | Musikundervisning |

 

 

MUSIKUNDERVISNING


Hjerteligt velkommen til musikundervisning og kurser i virksomheden Musica Art. Du kan finde inspiration her til kreativ udfoldelse, wellness, sundhed og opladning for krop og sjæl. Siden 2005 holder Musica Art/vocalsucces til i inspirerende, lyse, højloftede lokaler på Strandvejen i Hellerup og giver dig gennem undervisning, kurser, foredrag og coaching ideer og værktøjer til kreativ, musisk udfoldelse, personlig udvikling og en stærk personlig fremtoning.


Allerede nu bruges mine teknikker af journalister, virksomheder, foredragsholdere, sangere, musikere og ledere med behov for kunstnerisk, spirituel og kreativ sparring. I min private musikskole holder jeg 2-3 sommerkoncerter i juni måned og to julekoncerter i december for klaver- og sangelever, der tæller mange talentfulde børn, unge og voksne i alle aldre.


MUSIKUNDERVISNING - SOLOSANG: professionel sangundervisning på alle niveauer. Repertoiret dækker både rytmiske og klassiske musikstilarter. 1 prøvetime koster 100,- kr. Sæson august til juni - tilmelding på tlf. 39203108.


SANG teknik, performance, coaching: professionel sangundervisning på alle niveauer, få succes med din stemme - ALLE stilarter. Forberedende undervisning til: MGK, musikeksamen i gymnasiet, audition, pladeindspilning, optagelse ved musikuddannelser. Bestil 1 prøvetime til 100,- kr. på tlf. 39203108.


MUSIKUNDERVISNING - SOLOKLAVER: professionel undervisning for begyndere (0-2 år), mellemstadie (3-6 år), viderekomne (< 6 år). Repertoiret dækker almen musiklære, klassisk og moderne klaverrepertoire, jazzklaver, improvisation, brugsklaver og becifring. Sang til eget akkompagnement, mikrofonteknik og gehørsspil kan inddrages efter ønske. 1 prøvetime koster 100,- kr. Sæson august til juni - tilmelding på tlf. 39203108.


HØRELÆRE – vi udvikler musikalsk gehør og hukommelse, træner intervaller, harmonier, node-, rytmelæsning og bladsang. Et must for alle, der påtænker en musikuddannelse. Sæson august til juni – tilmelding på tlf. 39203108.


MUSIKTEORI – har du lyst til at lære mere om musikkens grundelementer, musiklæren, stilarter og kompositionsteknik eller har du brug for at styrke dine musikfærdigheder i skole/gymnasie sammenhæng, er dette noget for dig. Sæson august til juni – tilmelding på tlf. 39203108.


KORSKOLE niveau 1, 2 og 3 er stemmetræning og sangundervisning for alle, der ønsker at blive optaget i et kor eller ønsker at udvikle deres stemme og nodelæsning.


KORSKOLE - 1: drømmer du om at synge i kor men er i tvivl om dit sanglige niveau, kan du få lavet en stemmediagnose og få træning i basale færdigheder i nodesystemet, indstuderingsteknik, vejrtræknings- og afspændingsteknik, intonation, klang og repertoirekendskab, så du kan blive optaget i et af landets mange fine amatør kor. Undervisningen foregår både individuelt og i grupper og dækker repertoirekendskab fra jazz, gospel, musical til opera, operette, middelalder, renaissance, barok, romantik, moderne musik frem til helt nyskrevne værker. Sæson august til juni - tilmelding på tlf. 39203108.


KORSKOLE - 2: synger du i et amatørkor og ønsker at udvikle din stemmes klang udover øvelserne ved koropvarmningen, er du velkommen til et forløb med træning af volumen, kropsstøtte, fokusering, afspænding og vejrtrækningsteknik. Mange oplever allerede efter få uger en større klang, en friere tonedannelse og mere glæde ved at synge med en større accept af ens eget udtryk til følge. Sæson august til juni - tilmelding på tlf. 39203108.


KORSKOLE - 3: er du øvet korsanger og ønsker solistiske sanglige udfordringer og en bedre teknik og nodelæsning, er du velkommen til at kontakte mig og påbegynde et træningsforløb i sangcoaching og hørelære. Vi opbygger sammen dit ønskerepertoire og udvikler dit solistiske og kunstneriske udtryk gennem avanceret sangteknik, skuespiltræning og performanceøvelser. Sæson august til juni - tilmelding på tlf. 39203108.


Hvad får du ud af undervisningen?
De foreløbige resultater af kurser, undervisning og coaching viser at den enkelte får større livsglæde og gennemslagskraft, en øget motivation i arbejdet, færre sygedage, øget energi til arbejde, familie og fritid, kendskab til egne ressourcer og grænser, bedre prioriteringer og indsigt i egne drømme og mål.


Din vocalsucces findes inden i dig og vækkes gennem leg, humor, træning af dyb vejrtrækning, stemme- og skuespiltræning og opøvelse af performanceteknikker til brug for business præsentationer, foredragsvirksomhed, optræden og musikalsk og personlig udvikling. Træningen suppleres af mange med coaching og når dørene åbnes til musikkens verden, følger nye horisonter og drømme med ind i realiteternes og økonomiens verden.


KORPILOT henvender sig til amatørkor og deres dirigenter - med coaching, lyd- og videooptagelser og stemmediagnose af sangerne gruppevis og individuelt bliver Korpilot et inspirerende supplement til de ugentlige korprøver, repertoireudviklingen og korets koncertopførelser, hvor jeg fungerer som katalysator for samarbejdet og åbner for sangernes potentialer. Jeg har samarbejdet med Torben Lund og Korskirkens kor i Herlev og med Cantoriet - The Copenhagen Chamber Choir, dirigeret af Henrik Bøggild.
Kontakt mig på tlf. 39203108 og hør mere om hvad Korpilot kan tilbyde dit kor.


KORPILOT for virksomheder: musikalsk og underholdende teamkursus for virksomheder og ledere med udfordringer og øvelser i relation til samarbejde, selvudfoldelse og kommunikation med stemmen, sindet og kroppen som værktøj. “As a musician in the orchestra your music and voice is needed for a total harmony in the world”.
Kontakt mig på tlf. 39203108 og hør mere om kurset.


KONTAKT: bestil prøvetime i musikskolen hele året rundt og kontakt mig på tlf. 39203108, hvis du ønsker at vide mere om kurser og foredrag - tilmeld dig mit Nyhedsbrev og se om et af virksomhedens tilbud er lige noget for dig.
MUSICA ART udfører desuden rådgivnings- og konsulentopgaver inden for musikområdet, fungerer som sparringspartner og samarbejdspartner for andre virksomheder og driver forsknings- og skribentvirksomhed.


MUSICA ART
STRANDVEJEN 163, 3.TH
DK 2900 HELLERUP
TLF +45 39203108
CVR 27865380