MUSICA ART

Agneta Mei Hytten

 

Succes med musik

Syng dig fri af stress

ForsideProfilProdukterAktiviteterReferencerPublikationerKontaktNyheder

 

NYHEDER

 

Kig ind på virksomhedens blog www.vocalsucces.com og følg med i foredrag, kalender, nye tilbud og produkter.

 


Musikzonens vækstråd
Musica Art deltager i Musikzonens vækstråd, se mere her www.musikzone.dk.

Musikalsk legestue
Vi tilbyder nu holdundervisning i musikskolen og musikalsk legestue for mindre børn, ring og få et godt tilbud, når du har samlet 2-5 musikglade børn.

Ny musiklærer
Emilie Christine Jønsson – sang og stemmedannelse og soloklaver (for begyndere). Emilie er en øvet sanger, som har optrådt og rejst med Det kgl. danske Musikkonservatoriums Børnekor siden hun var 9-17 år. Hun går i 3.G på Sankt Annæ Gymnasium på musisk-kunstnerisk linie og er i gang med sin sanguddannelse hos operasanger Marianne Rørholm.

Wellness og sundhed
Jeg distribuerer et kvalitetsprodukt med frugt, bær og grønt i kapsler, du kan se mere her: www.musicaartjuiceplus.com eller deltage i gratis inspirationsforedrag om forebyggelse, musik og sundhed, se kalenderen på www.vocalsucces.com. Er du interesseret i at deltage, sender jeg gerne en invitation til dig. Ring og hør mere på tlf. 39203108.

 


MUSICA ART udfører desuden rådgivnings- og konsulentopgaver inden for musikområdet, fungerer som sparringspartner og samarbejdspartner for andre virksomheder og driver forsknings- og skribentvirksomhed.

  Baerenreiter Sheet Music

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUSICA ART
STRANDVEJEN 163, 3.TH
DK 2900 HELLERUP
TLF +45 39203108
CVR 27865380