Spring til indhold

Regler og COVID-19 information

Korsang, undervisning, kurser og foredrag: 

Vi er alle vendt tilbage til en mere normal hverdag. Vi anbefaler dog, at vi stadigvæk passer på hinanden ved at BLIVE HJEMME, når man er syg.

Husk det er IKKE korsangen, men virus der smitter, derfor er vores adfærd fortsat vigtig overfor ældre og sårbare.
Gode råd - Gode vaner (sst.dk): Du kan stadig gøre meget for at undgå smitte. Bliv vaccineret - BLIV HJEMME, hvis du har symptomer - Vask hænder tit eller brug håndsprit.


Musica Art følger Regeringen og myndighedernes regler for kulturlivet og musikbranchen og har siden 11. marts 2020 tilrettelagt vores aktiviteter i overensstemmelse hermed under pandemien. Nu er vi vendt tilbage til normal hverdag og vi holder vores kunder og elever orienteret med kontakt og information om vores regler, der formidles til alle via mail, sms, sociale medier og blog.


Velkommen til kulturlivet og Musica Art 2024

Vi bestræber os på at tilrettelægge aktiviteter og undervisning, så du kan føle dig tryg ved at deltage. Når du deltager, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd og BLIVE HJEMME, hvis du er syg.

Gælder der særlige retningslinjer for din aktivitet og undervisning, bliver du altid kontaktet direkte, inden undervisningen går i gang.

Læs venligst vores regler for sæsonaftale - individuel - hold - korsang pr. 1.1.2024 forneden på denne side.

GENERELLE RÅD til smitteforebyggelse.

Musica Art regler for soloundervisning 1:1 (pr. 1.1.2024):

Sundhedsstyrelsen har lempet retningslinjer men anbefaler stadig generelle råd til smitteforebyggelse:

  1. Bliv vaccineret
  2. Bliv hjemme hvis du er syg 
  3. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

Her vil være håndsprit fremme i alle lokaler.

Ved klaverundervisning rengør og afspritter vi instrumentet før og efter hver elev.

Hvis en af os har sygdoms-symptomer om morgenen på dagen for lektionen, skal vi aflyse og finde en anden dag eller blot tage en online lektion.

Der vil ikke være forplejning her, så du bedes selv medbringe vandflaske efter behov.


Musica Art regler for korsang (pr. 1.1.2024):

Sundhedsstyrelsen har lempet retningslinjerne men anbefaler stadig generelle råd til smitteforebyggelse:

  1. Bliv vaccineret
  2. Bliv hjemme hvis du er syg 
  3. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

Jeg medbringer altid håndsprit som står fremme i korlokalet.

Regler ved tilmelding med sæsonaftale (pr. 1.1.2024):

Når du er tilmeldt med sæsonaftale, som indebærer fordelagtige priser, reserverer vi automatisk en plads til dig i næste sæson og du modtager honoraropkrævning og en sidste frist for evt. udmeldelse. Herefter er din tilmelding bindende for næste sæson og du bedes betale for din deltagelse, inden betalingsfristen udløber - hvis du ikke har betalt inden betalingsfristens udløb, frigives pladsen til andre interesserede.

Ved tilmelding giver du automatisk samtykke til, at vi må kontakte dig i forbindelse med din deltagelse på holdet via e-mail eller sms til gavn for gennemførelse af undervisningen og administrationen heraf.

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at omlægge undervisningen, f. eks. at afholde mødegange som onlineundervisning, evt. midlertidigt dele holdet op, flytte lokale eller undervisningssted, afholde undervisningen med en vikar ved sygdom osv.

Egen forsikring: Det er på kundens og elevens eget ansvar at deltage i aktiviteter og kurser.

Ved tilmelding med sæsonaftale dækker et sæsonhonorar det antal lektioner, der er betalt for under hver aktivitet. For faste deltagere vil der være en afmeldingsfrist inden næste sæsonstart og efter afmeldingsfristens udløb er tilmelding bindende. Ved afbud grundet sygdom, rejse, ferie og lign. i løbet af sæsonen gives der ikke erstatningslektion.

Eventuelle ekstraudgifter til lokaleleje, bøger og andre materialer i forbindelse med undervisningen kan forekomme. Denne ekstra omkostning afholdes af deltagerne, medmindre andet fremgår af sæsonaftalen.

Regler ved tilmelding (pr. 1.1.2024)

Regler ved tilmelding til kurser, undervisning med klippekort osv., der ikke gælder sæsonaftale, kan du finde under de enkelte aktiviteter, se menu: Undervisning.

Velkommen - vi glæder os til at se jer alle igen!