Rytmer og noder

Har du lyst til at lære noder og rytmer?

Har du brug for at finde rundt i en kornode eller et partitur?

Ønsker du at kende mere til musikkens grundbegreber?


Lær rytmer og noder, træn din musikalitet og dit gehør og ha det sjovt imens.
Vi træner din rytmesans og dit gehør og arbejder med små korte forløb og du lærer at finde starttonen i en sang. Temaer: Viser-jazz-pop-latin-klassiske musikformer-kvint cirklen. Vi træner hørelære og bladsang efter noder. Du lærer at bruge klaveret til at finde starttonen i en sang og spille enkle melodier efter noder.

Vi arbejder med almen musiklære, musikkens grundelementer:

melodi - klang - harmoni - rytme - form

Du lærer at overskue et nodebillede, øver rytmer og tonehøjder og får kendskab til den musikalske terminologi.  Kurset veksler mellem forelæsning, musiklytning og praktiske øvelser.


Hvem er kurset for?
Kurset er for mænd og kvinder i alle aldre, kom tæt på musikken og træn din hjerne og krop og lær rytmer og noder i et sjovt og trygt fællesskab.  Alle kan være med både begyndere og øvede - amatørmusikere - korsangere - koncertgængere - musikinteresserede og musikelever i alle aldre er velkomne.


Vælg niveau 1, 2, 3, 4, 5
Når du har gennemført første kursus på 5 lektioner får du tilbud om at fortsætte på niveau 2, 3, 4 og 5. Efter endt kursusforløb på 5 kurser modtager du kursus diplom, når du har bestået vores rytmer og noder/hørelære test.

De fleste kursister vælger minimum 3 niveauer og har stor glæde af forløbet og samarbejde og dialog med de øvrige kursister.

Vi gennemgår den almene musiklære om melodi, klang, harmoni, rytme og form. Kurset veksler mellem sjove opgaver og gruppeøvelser, masser af praktisk træning, lidt forelæsning og musiklytning. Vores kurser er fordelt på 5 niveauer og alle kan være med.


Forår 2021 afholdes alle kurser online - indtil foreløbig 5/4: Vi har kurser, der starter hver måned, vælg ugedag her:

Hold 1: tirsdag kl. 9.30-10.20

Hold 2: onsdag kl. 9.30-10.20

Hold 3: torsdag kl. 9.30-10.20


Nyt tilbud online: RYTMER OG NODER forår 2021 kan efter ønske afholdes som online kursus, hvor du lytter med hjemmefra og modtager undervisningen gennem computer, Ipad eller din mobil.

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at sende sms til 23303108 med dit navn, valg af ugedag og herefter modtager du bekræftelse med betalings oplysninger. Vi har åbent for tilmelding hele året.

Pris: Det koster 1350 kr. at deltage i kurset (5 gange à 50 minutters lektioner). Der kan betales med mobile pay til 931991.

Kontakt: Cand. mag. Agneta Mei Hytten, mobil 23303108.