Spring til indhold

Fundraising

# FUNDRAISING 1-2-3

 • Kan jeg hjælpe dig og din virksomhed eller forening?
 • Har du et spændende projekt eller en idé, du ønsker finansiering til?
 • Gør som andre, søg hjælp fra en professionel fundraiser.

 

Det er meget udbredt at anvende en fundraiser. Jeg kan som konsulent tilbyde dig: Rådgivning, eksekvering af ansøgninger, sparring om tekst + budget, udarbejde målrettede fondslister.

Har din forening, private/offentlige virksomhed eller organisation brug for en erfaren fundraiser, sparringspartner eller rådgiver, så er du velkommen til at kontakte mig på info[a]musicaart.dk eller sms 23303108.


NYHED - Online kurser

Korte, effektive træningsforløb og rådgivning af 60 minutters varighed, kontakt os og hør om dine muligheder.

Kom med din idé, din vision, dit projekt og få rådgivning til at få lavet din ansøgning klar med budget, bilag og et udvalg af fonde, så er du klar til at komme i gang med at søge midlerne til at realisere dine visioner. Send sms til 23303108 og bestil et online kursus.


Jeg tilbyder hjælp på 3 niveauer, når du ønsker professionel hjælp til fundraising

1. Fondsansøgningen

Forberedelse og udfærdigelse af fondsansøgning og budget, indsamling af relevant dokumentation, cv, bilag og korrekturlæsning. Få hjælp til udformning af tidsplan og opstilling af budget og eksekvering af ansøgninger.

2. Rådgivning

Jeg hjælper med rådgivning og sparring i valg af fonde til finansiering af de opgaver og projekter, der ønskes realiseret. Udvælgelse af fonde, udarbejdelse af fondsliste og sikring af sammenhæng mellem ansøgningstekst, budget og fondens formålsbestemmelse.

3. Projektplan og finansiering

Da jeg har stor erfaring i projektledelse, kan jeg give viden, inspiration, kreativ sparring og strategi til brug for udformningen af projektplan, handleplan, tidsplan og prioritering af udgiftsposter inden udfærdigelse af fonds ansøgningen. Jeg sørger for eksekveringen i samråd med projektleder, fonds konsulenter, vigtige reference personer, så ansøgningens visioner, mål, aktiviteter og finansiering heraf fremtræder klart og i overensstemmelse med fondens krav. Da fonde drives som en forretning, hjælper jeg din forening eller organisation med at forme en forretningsmæssig strategi til en langsigtet løsning af jeres finansierings behov.

Fundraiserens vigtigste værktøjer:

Vedholdenhed, vedholdenhed, vedholdenhed OG entusiasme.


Priser

Alt efter opgavens art og omfang finder vi sammen en god økonomisk løsning for dit projekt baseret på timepris i henhold til tariffer for konsulentarbejde inden for DM/privat. Du kan købe klippekort. Første indledende møde på 60 minutter er gratis, så din opgave kan komme godt fra start. Herefter er du velkommen til at købe klippekort med 10 klip og derefter bestille flere alt efter opgavens omfang.


Kontakt fundraiser

Cand. mag. Agneta Mei Hytten
Musica Art, Strandvejen 163, 3.th.

DK 2900 Hellerup
Mobil +45 23303108
E-mail: info[a]musicaart.dk


Gennem de sidste 20 år har jeg fungeret som professionel fundraiser for egne og andre virksomheders projekter, nogle af dem jeg har hjulpet og fortsat hjælper er:

 • Edition Borup-Jørgensen, musikudgivelser, koncerter, se http://www.borup-jorgensen.dk/
 • BORUP-JØRGENSEN FONDEN
 • Arkitekt og fotograf John Krøll, Virtual Works
 • Kor72, 2014-2017: Sangudviklingsprojekter, Korkaravane, se http://www.kor72.dk/dk/om_kor_72/stort_tilskud_til_kor72_fra_nordeafonden/
 • Musica Art, digitale udviklingsprojekter, forskning, musikformidling og musikudgivelser.
 • Musica Art, færdiggørelse af tidl. musikchef Mogens Andersens forskningsprojekt, bog- og musikudgivelser i perioden 2008-2016 samt formidlings projekter og forskning til gavn for almenheden.
 • DO, Danske Orkesterdirigenter
 • Niels Balle Project og bands
 • Anette Slaatto, Viola d'amore
 • Saul Zaks, dirigent