Spring til indhold

Musik & leg og Rytmik

2024: Vi har sæsonstart i uge 2, vi glæder os meget til at se jer. 
Ved tilmeldingen modtager I en undervisnings aftale og nyt om retningslinjerne, der gælder i virksomheden.


Kom og vær med til at synge, spille, danse og lave musikeventyr. Vi arbejder med fantasi, kreativitet, musikalsk gehør og lærer om musikkens byggesten.

For alle børn i alderen 2-6 år med 1 voksen ledsager.

Børn elsker musik, sang og bevægelse. Vi har hold for børn i alderen 2-6 år ledsaget af 1 voksen enten forældre/bedsteforældre. Kontakt os og hør nærmere om undervisnings dage.

Alle børn i alderen 2-6 år kan være med, vi har det sjovt og træner musiske og kreative evner og færdigheder, der styrker hjernens udvikling og giver barnet gehør, sociale færdigheder, sproglig udvikling, koncentration og øget indlærings evne.

Sanglege, dans, musik, rytmer og sammenspil udvikler barnets fantasi, kreativitet, gehør, sprog og motorik. Vi har det sjovt og træner bl. a. gennem sang, lytteøvelser, leg, dukketeater og musikeventyr.

NYT! Musikundervisning for 1 forælder og 1 barn - Mor og barn/Far og barn/Bedste og barnebarn - kontakt os og høre om mulighederne for at gå til musikundervisning sammen med dit barn eller barnebarn. Vi har hold med 30, 45 eller 60 minutters lektioner.

Vi har det sjovt og lærer noder, rytmer, gehørspil, sammenspil og at fortolke musikstykker med god teknik og musikalsk udtryk.

Vælg instrument: klaver, keyboard, sammenspil, sang, stemmetræning.


Tilmelding: Tilmelding er nødvendig hos Agneta Mei Hytten på sms 23303108, herefter modtager du en undervisnings aftale. Køb klippekort til min. 5 eller 10 gange eller bestil sæsonaftale for et år. Du er velkommen til at downloade prisliste for 2023 her: Priser musikundervisning 2023 Musica Art


Sted: Musica Art, Strandvejen 163, 3.th., 2900 Hellerup.


Transport: Bus 171/172, 23, 1A, 21, 164 til Strandvejen og tog til Hellerup station. Parkering ved Onsgårdsvej, Sofievej, Svanemøllevej og Hellerupvej.


Regler: Retningslinjerne er lempet i Danmark og vi er vendt tilbage til en normal hverdag, vi anbefaler, at vi stadigvæk passer godt på hinanden og bliver hjemme, når man er syg. Læs mere om vores tilmeldings- og undervisningsregler her

På gensyn, vi glæder os til at se dig i trygge rammer.