Spring til indhold

Velkommen til Musica Art

#din nøgle til musikkens verden


Virksomheden Musica Art er stiftet i 2004 og indehaver er Agneta Mei Hytten. Virksomhedens kerneværdier er fokus på #MUSIKFORMIDLING #ENTUSIASME  #LIVSGLÆDE  #MOTIVATION.

I det daglige arbejder virksomheden med at formidle musik på mangfoldige måder: undervisning, sang, stemmetræning, kor, musiksupervision og coaching. Musica Art løser desuden konsulentopgaver med fundraising, fondsadministration, rådgivning, ledelses- og kommunikations opgaver i samarbejde med virksomheder, universiteter, musikkonservatorier, musikforlag, medier, pladeselskaber, musikere, dirigenter, professionelle netværk og private. I en årrække har Agneta Mei Hytten arbejdet som musikforsker og knyttet mange kontakter til innovative miljøer, netværk og erhvervsliv.

Musica Art ønsker gennem virke og rådgivning at fremme samarbejdet mellem humaniora, naturvidenskaber, kunst og erhvervsliv og arbejder for implementering af nye tekniske løsninger og digitalisering for B2B, musikbranchen, kulturområdet og undervisnings sektoren.

Virksomheden servicerer erhvervslivet, offentlige og private institutioner, musikbranchen og kulturområdet gennem projektledelse, via teambuilding og kurser, via foredrag, forskningsformidling og konsulentopgaver.

Virksomhedens anden store mission er at udbrede den aktive musikudøvelse til børn, unge og voksne i alle aldre via musikundervisning, korsang og foredrag til private.

Fremtidens succes parametre er: Bæredygtig vækst, klima bevidsthed, optimering af humane ressourcer, kommunikation med energi, livsglæde, nærvær og udfoldelse og inkorporering af faglige, kreative, menneskelige kompetencer.

Kerneområder for udvikling ser vi således: Musik er nøglen til succes og udvikling for enkeltpersoner og virksomheder. Den coachende ledelse, mundtlig kommunikation, branding via personlig fremtoning, videns vækst, livs energi og balance mellem alle livs områder.

Musica Art fik i 2008 overdraget ansvaret for at videreføre forskning, opgaver, projekter og igangværende arbejder og udgivelsesprojekter efter tidl. musikchef Mogens Andersen og har i dag ansvaret for de forskningsprojekter og nogle af de con amore opgaver, han var en del af.

  1. Vi varetager rettigheder, forskning og videreudvikling af kulturarvs- og forskningsprojektet Danmarks Radio og den ny musik efter Anden Verdenskrig/Historien om Vor tids musik initieret af Mogens Andersen i 1999 og siden 2008 ledet af Agneta Mei Hytten.
  2. Agneta Mei Hytten er bestyrelsesmedlem i Arbejdsgruppe Gunnar Berg.
  3. Musica Art har færdiggjort opgaver og udgivelsesprojekter i MA-Musik i årene 2008-2016.

 

Kontakt os her, vi glæder os til at hjælpe.