Spring til indhold

Velkommen til Musica Art

#din nøgle til musikkens verden


Virksomheden Musica Art er stiftet i 2004 og indehaver er Agneta Mei Hytten.

Musica Art er en videns-, undervisnings- og kulturvirksomhed med et unikt koncept. Vi deltog i Danmarks første messe for vidensvirksomheder tilbage i 2006 og tilbyder produkter med fokus på #MUSIKUNDERVISNING #KORSANG #MUSIKFORMIDLING med kerneværdierne #ENTUSIASME  #LIVSGLÆDE  #MOTIVATION.

I det daglige arbejder virksomheden med at formidle musik på mangfoldige måder: undervisning, sang, stemmetræning, korledelse, musiksupervision og coaching. Musica Art løser desuden konsulentopgaver med rådgivning, fondsadministration, ledelses- og kommunikations opgaver i samarbejde med virksomheder, universiteter, musikkonservatorier, musikforlag, medier, pladeselskaber, musikere, dirigenter, professionelle netværk og private. I en årrække har Agneta Mei Hytten desuden arbejdet som musikforsker og knyttet mange kontakter til innovative miljøer, netværk og erhvervsliv.

Musica Art ønsker gennem virke og rådgivning at fremme samarbejdet mellem humaniora, naturvidenskaber, kunst og erhvervsliv og arbejder for implementering af nye tekniske løsninger og digitalisering for B2B, musikbranchen, kulturområdet og undervisnings sektoren. Virksomheden servicerer erhvervslivet, offentlige og private institutioner, musikbranchen og kulturområdet gennem projektledelse, via teambuilding og kurser, via foredrag, forskningsformidling og konsulentopgaver.

Virksomhedens anden store mission er at udbrede den aktive musikudøvelse til børn, unge og voksne i alle aldre via musikundervisning, korsang og foredrag til private. Herigennem trænes det enkelte menneske i kunstneriske discipliner, opøver selvtillid og selvværd og får større livsglæde og lærer sig selv at kende gennem arbejdet med musik.

Fremtidens succes parametre er: Bæredygtig vækst, klima bevidsthed, optimering af humane ressourcer og inkorporering af kunstneriske værktøjer, kommunikation med energi, livsglæde, nærvær og opøvelse og udfoldelse af faglige, kreative, menneskelige kompetencer.

Kerneområder for udvikling ser vi således: Musik er nøglen til succes og udvikling for enkeltpersoner og virksomheder. Den coachende ledelse, mundtlig kommunikation, branding via personlig fremtoning, videns vækst, livs energi og balance mellem alle livs områder.

Kontakt os her, vi glæder os til at hjælpe.