Spring til indhold

Nyheder

Velkommen til Musica Art og kulturlivet sæson 2023

Kultur- og musiklivet er i fuld gang og vi glæder os til at se jer alle i den nye sæson. Nye deltagere kan booke tid på sms 23303108 og synge i kor, korskole, gå til individuel undervisning, til foredrag og kurser - find vores tilbud her på siden og hold dig opdateret om aktiviteter og koncerter i løbet af 2023.

Vi tilbyder fysiske hold i trygge rammer og desuden fortsat online undervisning. Mange er glade for den koncentrerede og fleksible online undervisningsform, hvor man har fuld tryghed og sparer transporttid. Vi glæder os til at se dig enten fysisk i vores lokaler eller online. Tilmelding på sms/mobil 23303108.

 

Vinder af Heinz Frankenbach Preis 2023
Emilie Christine Jønsson

Sopran Emilie Christine Jønsson har vundet finalen ved Heinz Frankenbach Preis sangkonkurrencen 2023 i Mainz - STORT TILLYKKE med den flotte præstation. Emilie vandt både 1. præmie og publikumspris og holder sin Prisvinderkoncert i 2024. Læs mere her

Efterår 2023 - Kom og syng med

Oktavius koret synger hver tirsdag kl. 18.30 på Hellebækskolen, tilmelding er åben for nye korsangere. Kom med som gæst til en korprøve - aftal nærmere med korleder. Koret er for sangere med lidt korerfaring i alderen "30-100 år", som er raske og rørige - vi vil gerne have flere med i koret.
Læs mere om tilmelding her

Øresundskoret synger hver mandag kl. 17.00 i Ordrup, tilmelding er åben for nye korsangere, først til mølle, der er rift om pladserne. Koret er for sangere med lidt korerfaring i alderen "30-100 år", som er raske og rørige - vi vil gerne have flere med i koret.

Læs mere om tilmelding her

Korskolen ved Øresund synger hver onsdag 2023 kl. 18 i Hellerup, nye sangere kan tilmelde sig til korleder på sms 23303108. Man kan tilmelde sig hele året.

Sangtøserne - vi øver hver anden torsdag kl. 18.30 i ulige uger, begrænset antal pladser, tilmelding er åben, så længe vi har ledige pladser. Læs mere HER

Sang, stemmetræning, mindfulness, anti-stress! Kom og syng med - Sangtøserne er et herligt sangkor i Hellerup for kvinder i alderen 25-55 år. Korets formål er at skabe et frirum for travle kvinder. Vi har fokus på træning, korsang og anti-stress øvelser, så hverdagen får tilsat mere energi, glæde og ro og frem for alt har vi det sjovt sammen.

Soloundervisning sæson efterår 2023

Tilmelding er åben - først til mølle, læs mere om undervisningsdage, priser og regler ved tilmelding her:

Solo klaver - klassisk, rytmisk, jazzimprovisation. Vi underviser både begyndere, mellemstadium og viderekomne elever i alle aldre og har stor erfaring i at udvikle elevens tekniske og kunstneriske færdigheder og motivation. Vi sætter glæden ved at indøve og fortolke musikken meget højt og vælger repertoire sammen ud fra niveau og ønsker. Det er aldrig for sent at komme i gang med aktiv musikudøvelse. Alle lærer at læse noder og der kan efter ønske desuden suppleres med undervisning i becifring og musikteori.

Solo sang og stemmetræning - klassisk, rytmisk. Vi underviser både begyndere, mellemstadium og viderekomne elever i alle aldre og lægger stor vægt på at udvikle en sund stemmefunktion gennem øvelser og afspænding. Den personlige rejse at lære sin stemme at kende og undervisning i den kunstneriske udvikling af sangstemmen giver mod, glæde og selvværd og vi vælger repertoire sammen ud fra niveau og ønsker. Mange oplever efter få måneders træning at få mere gennemslagskraft i stemmen.

 

Holdundervisning

Musik og leg for børn - Tilmelding er åben til vores populære Musik & leg undervisning for børn i alderen 2-6 år i ledsagelse af 1 voksen forælder/bedsteforælder - først til mølle, læs mere her

#Musica onlinekor - Syng hjemmefra, spar transporttid og deltag i vores nye onlinekor. Tilmelding er åben og vi aftaler et tidspunkt, der passer alle. Vi synger en time hver uge og du modtager dit personlige online link ved tilmeldingen og deltager via din pc, mobil eller tablet - vil du med, så læs mere her

Vil du lære noder? Så kom med på vores nodelæsning/hørelære/musikteori kursus - begynder, øvet, viderekommen, læs mere HER