Spring til indhold

Nyheder

Velkommen til Musica Art og kulturlivet

Kultur- og musiklivet er i fuld gang og vi glæder os til se jer alle til koncerter og aktiviteter i 2024. Nye deltagere kan booke tid på sms 23303108 og synge i kor, korskole, gå til individuel undervisning, til foredrag og kurser - find vores tilbud her på siden og hold dig opdateret her.

Vi tilbyder fysiske hold i trygge rammer og desuden online undervisning. Mange er glade for den koncentrerede og fleksible online undervisningsform, hvor man har fuld tryghed og sparer transporttid. Vi glæder os til at se dig enten fysisk i vores lokaler eller online. Tilmelding på sms/mobil 23303108.

Vinder af Heinz Frankenbach Preis 2023
Emilie Christine Jønsson

Sopran Emilie Christine Jønsson vandt 1. præmie og publikumspris i finalen ved Heinz Frankenbach Preis sangkonkurrencen 2023 i Mainz og har netop afholdt sin flotte præmiekoncert 14. april 2024 i smukke omgivelser i Eltville am Rhein - STORT TILLYKKE.
Læs mere her

12/7 2024 kl. 12: Vil du høre smuk sommerkoncert Nordiske toner med nordisk barokmusik, så hør sopran Emilie Jønsson synge med barokensemble bestående af Jesenka Balic Zunic, violin - Mogens Rasmussen, viola da gamba - Angela Wertenbach, orgel/ cembalo. Det foregår fredag 12. juli 2024 kl. 12-13 i Helsingør Domkirke - Sct. Olai, Sankt Annagade 12, 3000 Helsingør.
Læs mere her

Er du interesseret, er du velkommen til at følge Emilies nye koncertkalender her

Sommer og efterår 2024 Kom og syng med

Kom med - Øresundskoret synger hver mandag kl. 17.00 i Ordrup, tilmelding til efterårssæson 2024 med sæsonstart mandag 19. august 2024 kl. 17.00 er åben for nye korsangere, først til mølle, der er rift om pladserne. Koret er et blandet kor for sangere med lidt korerfaring i alderen "30-100 år", som er raske og rørige - vi vil gerne have flere med i koret. Gæster skal tilmelde sig til korleder for at deltage. Læs mere om tilmelding her

Kom med - Oktavius koret synger hver tirsdag kl. 18.30 på Hellebækskolen, tilmelding til efterårssæson 2024 med sæsonstart tirsdag 13/8 kl. 18.30 er åben for nye korsangere. Kom med som gæst til en korprøve. Koret er et blandet rytmisk sangkor for sangere med lidt korerfaring i alderen "30-100 år", som er raske og rørige - vi vil gerne have flere med i koret. Gæster skal tilmelde sig til korleder for at deltage. Læs mere om tilmelding her

Korsang ved Øresund - vi starter nyt rytmisk kor onsdag 21/8 2024 kl. 18. Koret øver hver uge i Hellerup og øver korsatser i velklingende arrangementer med kendte og nye sange og genoptræner stemmerne. Alle aldre og stemmetyper er velkomne. Tilmelding er påkrævet til korleder Agneta Mei Hytten på sms 23303108, hvis du vil med som gæst i det hyggelige kor. Tilmelding er åben hele året.

Sangtøserne - vi øver hver anden torsdag kl. 18.30 i ulige uger. Du er velkommen som gæst til sæsonstart torsdag 15. august kl. 18.30. Tilmelding til korleder er påkrævet. Læs mere om koret og tilmelding HER

Sang, stemmetræning, mindfulness, anti-stress! Kom og syng med - Sangtøserne er et herligt sangkor i Hellerup for kvinder i alderen 25-59 år. Korets formål er at skabe et frirum for travle kvinder. Vi har fokus på træning, korsang og anti-stress øvelser, så hverdagen får tilsat mere energi, glæde og ro og frem for alt har vi det sjovt sammen.

Planlagte events og koncerter forår og sommer 2024 - kom og syng med

12/6 kl. 19.00 Sommerkoncert med Oktavius koret onsdag 12/6 kl. 19 i Kulturhuset Bølgen, alle er velkomne. Gratis adgang, drikkevarer kan købes i Bølgens café. Se plakat/invitation her: Plakat, Oktavius koret sommerkoncert onsdag 12.6.2024 kl. 19 i Kulturhuset Bølgen

17/6 kl. 15.00 Sommerkoncert med fællessang, hvor HP Sangkor underholder, mandag 17/6 kl. 15 i HP Café og Kulturhus for beboere, personale, frivillige og gæster. Gratis adgang.

24/6 kl. 17.00 Sommerkor - mandagshold 1 starter 24/6 kl. 17.00 i Hellerup, tilmeld dig på sms 23303108, så modtager du bekræftelse og betalings oplysninger, så længe vi har pladser. Kom med i det hyggelige sommerkor med intensiv træning og skønne korsatser.

Planlagte koncertdatoer vinter 2024 - kom og syng med

9/12 kl. 18.30 Julekoncert med Øresundskoret mandag 9/12 kl. 18.30 i Øregårdssalen. Alle er velkomne. Entrébillet inkl. sanghæfte kan købes ved indgangen.

Soloundervisning sæson 2024

Tilmelding er åben - først til mølle, læs mere om undervisningsdage, priser og regler ved tilmelding her:

Solo klaver - klassisk, rytmisk, jazzimprovisation. Vi underviser både begyndere, mellemstadium og viderekomne elever i alle aldre og har stor erfaring i at udvikle elevens tekniske og kunstneriske færdigheder og motivation. Vi sætter glæden ved at indøve og fortolke musikken meget højt og vælger repertoire sammen ud fra niveau og ønsker. Det er aldrig for sent at komme i gang med aktiv musikudøvelse. Alle lærer at læse noder og der kan efter ønske desuden suppleres med undervisning i becifring og musikteori.

Solo sang og stemmetræning - klassisk, rytmisk. Vi underviser både begyndere, mellemstadium og viderekomne elever i alle aldre og lægger stor vægt på at udvikle en sund stemmefunktion gennem øvelser og træning af åndedræt og afspænding. Den personlige rejse at lære sin stemme at kende og undervisning i den kunstneriske udvikling af sangstemmen giver mod, glæde og selvværd og vi vælger repertoire sammen ud fra niveau og ønsker. Mange oplever efter få måneders træning at få mere gennemslagskraft i stemmen.

 

Holdundervisning

Musik og leg for børn - Tilmelding er åben til vores populære Musik & leg undervisning for børn i alderen 2-6 år i ledsagelse af 1 voksen forælder/bedsteforælder - først til mølle, læs mere her

#Musica onlinekor - Syng hjemmefra, spar transporttid og deltag i vores nye onlinekor. Tilmelding er åben og vi aftaler et tidspunkt, der passer alle. Vi synger en time hver uge og du modtager dit personlige online link ved tilmeldingen og deltager via din pc, mobil eller tablet - vil du med, så læs mere her

Vil du lære noder? Så kom med på vores nodelæsning/hørelære/musikteori kursus - begynder, øvet, viderekommen, læs mere HER