#Musica onlinekor i 2022

Vi har åbent for tilmelding til næste sæson fra uge 33 i august og du kan tilmelde dig hele året. Syng hjemmefra, spar transporttid og vær med i vores nye onlinekor, vi synger en time hver gang. Hver korprøve starter med nogle opvarmnings øvelser for krop, vejrtrækning og stemme og så er vi i gang!

Kom og vær med, syng dig glad og hold din stemme i form. Vi har brug for både sopran - alt - tenor - bas stemmer. Vi har ingen aldersgrænse eller optagelsesprøve, dog vil det være en fordel, at du har lidt korerfaring.

Du er altid velkommen til at deltage som gæst ved en online korprøve (kontakt os på sms 23303108 senest kl. 12 på dagen) og du kan tilmelde dig hele året.

Onlinekor er virtuel “live” fjernundervisning med skønne fællessange, stemmetræning og udfordringer også for de øvede korsangere. Alle kan være med, onlinekor er for kvinder og mænd i alle aldre med lidt korerfaring. Du deltager via din mobil, tablet eller computer og modtager en nem og kort instruks til at komme på første gang.

Sjovt musikalsk samvær i trygge rammer på afstand. Vi synger kendte sange, lidt flerstemmige sange og du får professionel undervisning og træning af stemmen ledsaget af klaverakkompagnement.


Tid: Onsdags hold starter 17/8 2022 kl. 19:30-20:30. Vi synger efter sommerferien august - december (efterårsferie i uge 42) og med sæsonstart onsdag 18. januar 2023 kl. 19:30. Tilmelding på sms 23303108.


Pris: Det koster 50,- kr. pr. gang og du betaler inden du deltager, så sikrer du dig en plads.


Materialer: Du modtager alle materialer på mail, du bedes printe sangene ud og sætte i din kormappe inden korprøven.


Tilmelding: Senest kl. 12 på dagen sender du en sms 23303108 med dit navn, så modtager du bekræftelse, online link til Zoom møde, program og betalings oplysninger ved tilmeldingen.


Praktisk information: Du er velkommen til at have din kormappe, en blyant, din vanddunk klar og behageligt tøj på, som du kan røre dig i. Det er også en god idé at stable nogle bøger og sætte din pc ovenpå eller have et mobil/tablet stativ, så du kan stå op under opvarmningen og synge og være i øjenhøjde.


Instruktør: Cand. mag. Agneta Mei Hytten.

På gensyn til #onlinekor