Korskolen ved Øresund

Syng dig glad i det nye kor, lær og lyt og udvid dit netværk ♫


Tusind tak for en dejlig korsæson i disse usædvanlige tider, tak for deltagelse i online-kor en del af foråret og rigtig god sommer til alle.

På gensyn til sæsonstarten, hvor vi synger og passer godt på hinanden med nye retningslinjer for korsang, som alle får tilsendt, inden vi mødes.


Korskolen ved Øresund

  • Har du lyst til at synge i kor og få mere energi og glæde i hverdagen?
  • Har du brug for at træne din stemme i et trygt fællesskab?
  • Vil du synge sammen med andre og lære mere om dyb vejrtrækning, krop og stemme?
  • Kan du lide at synge sange, viser, jazz, blues, gospel,  musical og klassiske kor hits?
  • Hvis JA, så kom med i Korskolen 😊

Kom og syng med
Vi øver hver onsdag kl. 18:00-18:50 i Hellerup, du betaler pr. gang og du kan tilmelde dig hele året. Vi er mænd og kvinder i alle aldre og vi har det sjovt. Alle stemmetyper er velkomne, du behøver ikke kunne læse noder.


Nye sangere
Nye sangere er velkomne til sæsonstarten onsdag d. 6. januar 2021, så længe vi har pladser i Korskolen. Ellers får du tilbudt plads på venteliste eller tilbud om nyt øvetidspunkt i en anden korgruppe.


Gæster
Som gæst til en korprøve, skal du tilmelde dig hos korleder Agneta Mei Hytten inden korprøven. Så modtager du en invitation til at deltage som gæst og får oplyst tid, sted og betalingsinfo på Mobile Pay. (Vi modtager desværre ikke kontanter i øjeblikket.)


Korskolen efterår 2020
Sæsonstarten var onsdag d. 12. august 2020 kl. 18-18.50.
Vi øver hver onsdag i perioden 12. august - 16. december 2020 (vi holder efterårsferie i uge 42).


Tilmelding er først gældende, når du har kontaktet korleder Agneta Mei Hytten på mobil/sms 23303108.


Retningslinjer ved korsang i Corona-tiden (pr. 1.8.2020): Vi følger alle myndigheders og musik- og kulturorganisationers retningslinjer for korsang, hvor der i øjeblikket gælder skærpede krav. Alle korsangere modtager opdaterede retningslinjer for korprøver fra korleder, inden sæsonstarten i august 2020.

Alle korsangere holder 2 meters afstand under sang for at undgå smitte, dvs. 4 m2 pr. person i korlokalet. Vi har hver især håndsprit med, holder god håndhygiejne og hosteetikette og lufter ud i rummet hver halve time. Ingen deltager i korprøven, hvis man har symptomer, så bliver man hjemme.

Har man været på ferie i udlandet beder vi om, at du følger myndighedernes retningslinjer for at undgå smitte. Alle synger med hovedet samme vej, og enhver, der ønsker det, kan frit bære maske eller afskærmning under korprøven.

Vi holder en kortere pause midtvejs i korprøven, hvor man kan indtage sin egen medbragte te/kaffe/vand og alle sørger for at holde god fysisk afstand på en meter. Der er ingen former for fælles forplejning, før vi er fri for Corona-smitte eller har fået en vaccine.

Noder sendes digitalt før korprøven til at printe ud og sætte i din kormappe. Har du ingen printer, må du lave en aftale med en anden sanger, der kan hjælpe dig med nodekopier.

Vi glæder os til at synge igen under trygge rammer.