Spring til indhold

Korsang ved Øresund

Syng dig glad, lær og lyt og udvid dit netværk ♫


Korsang ved Øresund 

  • Har du lyst til at synge i kor og få mere energi og glæde i hverdagen?
  • Har du brug for at træne din stemme i et trygt fællesskab?
  • Vil du synge sammen med andre og lære mere om dyb vejrtrækning, krop og stemme?
  • Kan du lide at synge rytmisk kormusik og årstidens danske sange og viser, jazz, gospel, musical og kor hits?
  • Hvis JA, så kom med i koret 😊

Kom og syng med

Tid og sted: Vi øver onsdag kl. 18-19 i Hellerup og du kan tilmelde dig hele året, så længe vi har pladser. Vi har forårssæson januar til juni og efterårssæson august til december.

2024 kommende kordatoer: onsdag d. 15/5 + 22/5 + 29/5 + 5/6 + (minus 12/6) + 19/6 sommerafslutning. Sæsonstart efterår onsdag 21/8. Tilmeld dig hos korleder.

Korsang ved Øresund - er et blandet kor for let øvede og øvede, der ønsker at træne stemmen og synge rytmisk korsang. Du behøver ikke kunne læse noder for at være med, alle aldre er velkomne. Du får professionel undervisning og træning af stemmen og vi afslutter hver sæson med sommer- eller juleafslutning. Har du lyst til at synge med i det hyggelige kor, så kom med som gæst.

Hvem kan være med? Alle aldre kan være med og vi har det sjovt. Koret består af både let øvede og øvede korsangere og alle stemmetyper er velkomne. Du behøver ikke kunne læse noder, men vi forventer at du kan ramme tonen og har lyst til at lære nyt. Vi træner stemmerne og synger et meget alsidigt repertoire med årstidens sange og rytmiske korsatser. 

Tilmelding som gæst: Du sender en sms til 23303108 til korleder og tilmelder dig som gæst, herefter modtager du bekræftelse med tid og sted og betalingsinfo, inden første mødegang.

Indmeldelse: Ønsker du at indmelde dig i koret, aftaler du indmeldelse for en sæson ad gangen med korleder. Din tilmelding først gældende, når du har kontaktet korleder Agneta Mei Hytten på mobil/sms 23303108. 

Afbudsordning: Når du er indmeldt i koret, bedes du melde afbud på sms 23303108 af hensyn til planlægningen, når du ikke kan deltage en onsdag.


Gæster i løbet af sæsonen: Man kan tilmelde sig koret hele året, så længe der er plads på holdet. Som gæst til en korprøve, skal du tilmelde dig hos korleder på sms 23303108 inden korprøven. Herefter modtager du en invitation til at deltage og får oplyst tid, sted og betalingsinfo.

Retningslinjerne er lempet i Danmark. Vi anbefaler, at vi stadigvæk passer godt på hinanden og bliver hjemme, når man er syg. Vi har håndsprit stående fremme i korlokalet.

Vi glæder os til at se dig og til at synge i trygge rammer og have det sjovt sammen.