Spring til indhold

Korskolen ved Øresund

Syng dig glad, lær og lyt og udvid dit netværk ♫


Korskolen ved Øresund 

  • Har du lyst til at synge i kor og få mere energi og glæde i hverdagen?
  • Har du brug for at træne din stemme i et trygt fællesskab?
  • Vil du synge sammen med andre og lære mere om dyb vejrtrækning, krop og stemme?
  • Kan du lide at synge årstidens danske sange og viser, jazz, gospel, musical og kor hits?
  • Hvis JA, så kom med i Korskolen 😊

Kom og syng med

2023: 

Tid og sted: Vi øver hver onsdag kl. 18-19 i Hellerup og du kan tilmelde dig hele året, så længe vi har plads. Vi har forårssæson januar til juni og efterårssæson august til december. Vi holder juleafslutning 6/12 og 13/12 kl. 18 og fortsætter efter juleferien. God jul og godt nytår til alle.

2024: 
Sæsonstart er onsdag d. 10. januar 2024 kl. 18-19 i Hellerup. Læs herunder hvordan du tilmelder dig:

Hvem kan være med? Korskolen består af en hyggelig mindre gruppe mænd og kvinder i alle aldre og vi har det sjovt. Alle stemmetyper er velkomne, du behøver ikke kunne læse noder. Vi træner stemmerne og synger et meget varieret repertoire med årstidens sange, lidt fællessange, kanon og 2-stemmige korarrangementer.

Hvordan kommer jeg med? Du sender sms til 23303108 og tilmelder dig og herefter modtager du bekræftelse på din tilmelding og får besked om tid og sted.

Praktisk information: Du bedes medbringe en blyant og din vanddunk. Der står vand fremme til kaffe/te. Det koster 50,- kr. pr. gang at deltage i Korskolen og du kan betale via Mobile Pay og kontant på dagen. Der står håndsprit i alle lokaler.

Afbudsordning: Når du er tilmeldt som sanger i Korskolen, bedes du melde afbud på sms 23303108 helst dagen før, når du ikke kan deltage en onsdag.


Gæster i løbet af sæsonen
Man kan tilmelde sig hele året i Korskolen, så længe der er plads på holdet. Som gæst til en korprøve, skal du tilmelde dig hos korleder på sms 23303108 inden korprøven. Herefter modtager du en invitation til at deltage og får oplyst tid, sted og betalingsinfo.


Tilmelding er først gældende, når du har kontaktet korleder Agneta Mei Hytten på mobil/sms 23303108.

Retningslinjerne er lempet i Danmark. Vi anbefaler, at vi stadigvæk passer godt på hinanden og bliver hjemme, når man er syg. Vi har håndsprit stående fremme i korlokalet.

Vi glæder os til at se dig og til at synge i trygge rammer.