Korskolen ved Øresund

Syng dig glad, lær og lyt og udvid dit netværk ♫


Vi passer på hinanden og synger med god afstand

Husk det er IKKE korsangen, men virus der smitter, derfor er vores adfærd så vigtig under pandemien. Retningslinjerne vi følger sammen betyder, at vi kan fortsætte genåbningen og synge i kor sammen.


Korskolen ved Øresund 

  • Har du lyst til at synge i kor og få mere energi og glæde i hverdagen?
  • Har du brug for at træne din stemme i et trygt fællesskab?
  • Vil du synge sammen med andre og lære mere om dyb vejrtrækning, krop og stemme?
  • Kan du lide at synge nordiske sange og viser, jazz, blues, gospel, musical og klassiske kor hits?
  • Hvis JA, så kom med i Korskolen 😊

Kom og syng med

Forår 2022: 

Vi øver hver onsdag kl. 18:00-18:50 i Hellerup, du betaler pr. gang med Mobile Pay og du kan tilmelde dig hele året. Vi er mænd og kvinder i alle aldre og vi har det sjovt. Alle stemmetyper er velkomne, du behøver ikke kunne læse noder. I øjeblikket synger vi med god afstand mellem sangerne og du bedes fremvise Coronapas/neg. test for at deltage.

Praktisk information: Du bedes medbringe en blyant, egen håndsprit og din vanddunk. Det koster 50,- kr. pr. gang at deltage i Korskolen og du kan betale via Mobile Pay.

Afbudsordning: Når du er tilmeldt som sanger i Korskolen, bedes du melde afbud på sms 23303108 helst dagen før, når du ikke kan deltage en onsdag.

Kordatoer forår 2022, onsdage kl. 18-18.50:
Vi starter forårssæsonen onsdag 19. januar - 15. juni 2022.


Nye sangere
Nye sangere er velkomne til sæsonstarten onsdag kl. 18:00, så længe vi har pladser i Korskolen. Du tilmelder dig hos korleder. Vi synger med god afstand og har begrænset antal pladser. Det koster 50,- kr. pr. gang at deltage i Korskolen. Er holdet fuldt booket, får du tilbudt plads på venteliste eller tilbud om nyt øve tidspunkt i en anden korgruppe.


Gæster i løbet af sæsonen
Man kan tilmelde sig hele året i Korskolen, så længe der er plads på holdet. Som gæst til en korprøve, skal du tilmelde dig hos korleder inden korprøven. Så modtager du en invitation til at deltage og får oplyst tid, sted og betalingsinfo.


Tilmelding er først gældende, når du har kontaktet korleder Agneta Mei Hytten på mobil/sms 23303108.


Retningslinjer ved korsang i Corona-tiden (pr. 11.8.2021): Vi følger alle myndigheders og musik- og kulturorganisationers retningslinjer for korsang, læs mere her.

Alle korsangere holder god afstand under sang for at undgå smitte i korlokalet. Når du deltager, bedes du medbringe Coronapas/neg. test. Vi har hver især håndsprit med, holder god håndhygiejne og hosteetikette og lufter ud i rummet hver time. Ingen deltager i korprøven, hvis man har symptomer, så bliver man hjemme og bliver testet, inden næste gang. Alle overflader og kontaktpunkter er rengjort før og efter kor og der er luftet godt ud i lokalet.

Har man været på ferie i udlandet beder vi om, at du følger myndighedernes rejse retningslinjer for at undgå smitte. 

Vi glæder os til at se dig og vi synger under trygge rammer og med god afstand.