Korskolen ved Øresund

Syng dig glad, lær og lyt og udvid dit netværk ♫

 

Fra 1. februar 2022 er restriktionerne lempet og vi begynder at kunne vende tilbage til en mere normal hverdag. Vi anbefaler dog, at vi stadigvæk holder god afstand, bruger håndsprit, lufter ud og passer på hinanden ved at BLIVE HJEMME, når man er syg.


Korskolen ved Øresund 

  • Har du lyst til at synge i kor og få mere energi og glæde i hverdagen?
  • Har du brug for at træne din stemme i et trygt fællesskab?
  • Vil du synge sammen med andre og lære mere om dyb vejrtrækning, krop og stemme?
  • Kan du lide at synge nordiske sange og viser, jazz, blues, gospel, musical og klassiske kor hits?
  • Hvis JA, så kom med i Korskolen 😊

Kom og syng med

Sæsonafslutning: Korskolen holder sommerafslutning onsdag 15. juni 2022 kl. 18.00 i Hellerup - tusind tak for en dejlig korsæson.

Efterår 2022: 

Vi øver hver onsdag kl. 18:00-18:50 i Hellerup, du betaler pr. gang med Mobile Pay og du kan tilmelde dig hele året. Vi er mænd og kvinder i alle aldre og vi har det sjovt. Alle stemmetyper er velkomne, du behøver ikke kunne læse noder. Vi følger stadig de gode råd og vaner og synger med god afstand, udluftning og der står håndsprit i korlokalet.

Praktisk information: Du bedes medbringe en blyant og din vanddunk. Det koster 50,- kr. pr. gang at deltage i Korskolen og du kan betale via Mobile Pay. Der står håndsprit i alle lokaler.

Afbudsordning: Når du er tilmeldt som sanger i Korskolen, bedes du melde afbud på sms 23303108 helst dagen før, når du ikke kan deltage en onsdag.

Kordatoer efterår 2022, onsdage kl. 18.00-18.50:
Efterårssæsonen er onsdag 17. august - 14. december 2022.
Ferier: uge 25-32 sommerferie + uge 42 efterårsferie + uge 51-1 juleferie.

Sæsonstart 2023: onsdag 11. januar 2023 kl. 18.00.


Nye sangere
Nye sangere er velkomne til sæsonstarten onsdag kl. 18:00, så længe vi har pladser i Korskolen. Du tilmelder dig hos korleder. Vi synger med god afstand og har begrænset antal pladser. Det koster 50,- kr. pr. gang at deltage i Korskolen. Er holdet fuldt booket, får du tilbudt plads på venteliste eller tilbud om nyt øve tidspunkt i en anden korgruppe.


Gæster i løbet af sæsonen
Man kan tilmelde sig hele året i Korskolen, så længe der er plads på holdet. Som gæst til en korprøve, skal du tilmelde dig hos korleder inden korprøven. Så modtager du en invitation til at deltage og får oplyst tid, sted og betalingsinfo.


Tilmelding er først gældende, når du har kontaktet korleder Agneta Mei Hytten på mobil/sms 23303108.

Alle korsangere holder god afstand under sang i korlokalet. Ingen deltager i korprøven, hvis man er syg, så bliver man hjemme. Alle overflader og kontaktpunkter er rengjort før og efter kor og der er luftet godt ud i lokalet.

Vi glæder os til at se dig og vi synger under trygge rammer og med god afstand.