Korskolen ved Øresund

Syng dig glad i det nye kor, lær og lyt og udvid dit netværk ♫


Godt nytår og tusind tak for en fin efterårssæson. 


Korskolen ved Øresund (i øjeblikket synger vi online hver onsdag)

  • Har du lyst til at synge i kor og få mere energi og glæde i hverdagen?
  • Har du brug for at træne din stemme i et trygt fællesskab?
  • Vil du synge sammen med andre og lære mere om dyb vejrtrækning, krop og stemme?
  • Kan du lide at synge sange, viser, jazz, blues, gospel, musical og klassiske kor hits?
  • Hvis JA, så kom med i Korskolen 😊

Kom og syng med
Vi øver hver onsdag kl. 18:00-18:50 i Hellerup, du betaler pr. gang med Mobile Pay og du kan tilmelde dig hele året. Vi er mænd og kvinder i alle aldre og vi har det sjovt. Alle stemmetyper er velkomne, du behøver ikke kunne læse noder.


Nye sangere
Nye sangere er velkomne til sæsonstarten i januar 2021, så længe vi har pladser i Korskolen. Ellers får du tilbudt plads på venteliste eller tilbud om nyt øve tidspunkt i en anden korgruppe.


Gæster
Som gæst til en korprøve, skal du tilmelde dig hos korleder Agneta Mei Hytten inden korprøven. Så modtager du en invitation til at deltage som gæst og får oplyst tid, sted og betalingsinfo på Mobile Pay. (Vi modtager desværre ikke kontanter i øjeblikket.)


Tilmelding er først gældende, når du har kontaktet korleder Agneta Mei Hytten på mobil/sms 23303108.


Retningslinjer ved korsang i Corona-tiden (pr. 2.1.2021): Vi følger alle myndigheders og musik- og kulturorganisationers retningslinjer for korsang, hvor der i øjeblikket gælder skærpede krav. Alle korsangere modtager opdaterede retningslinjer for korprøver fra korleder, inden sæsonstarten i januar 2021.

Siden 29.10.2020 er det påkrævet at bære mundbind eller visir. Alle synger med hovedet samme vej til kor og bærer mundbind ved ankomst og under samtale. Når man sidder ned, kan mundbindet tages af. Alle korsangere holder min. 2 meters afstand under sang for at undgå smitte, dvs. 4 m2 pr. person i korlokalet. Vi har hver især håndsprit med, holder god håndhygiejne og hosteetikette og lufter ud i rummet hver halve time. Ingen deltager i korprøven, hvis man har symptomer, så bliver man hjemme.

Har man været på ferie i udlandet beder vi om, at du følger myndighedernes retningslinjer for at undgå smitte. 

Vi holder en kortere pause midtvejs i korprøven, hvor man kan indtage sin egen medbragte te/kaffe/vand og alle sørger for at holde god fysisk afstand på en meter. Der er ingen former for fælles forplejning, før vi er fri for Corona-smitte eller har fået en vaccine.

Noder sendes digitalt før korprøven til at printe ud og sætte i din kormappe. Har du ingen printer, må du lave en aftale med en anden sanger, der kan hjælpe dig med nodekopier.

Vi glæder os til at synge igen under trygge rammer.