Spring til indhold

Life coaching

Fra idé til realisering - få det liv du drømmer om

Mange mennesker har et stort behov for at forandre noget i deres liv. Det kan være et karriereskift, et ønske om at begynde som selvstændig, en ny uddannelse, rejse, finde en partner og få børn, tage en uddannelse, få udviklet sin musikalitet ved at synge eller spille et instrument, blive optaget i et kor, eller drømmen om en hverdag uden stress og med mere energi og livsglæde.

Har du brug for professionel rådgivning, coaching eller supervision i en kortere eller længere periode omkring nye interesseområder i dit liv eller udfordringer med økonomi, forandringer i tilværelsen, work/life balance, opstart af virksomhed, karrierevejledning, forberedelse til optagelse på en uddannelse - så kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig til at lykkes med at realisere dine mål.

Mit navn er Agneta Mei Hytten og jeg har arbejdet mange år som coach og elsker det og har stor livserfaring og et dejligt netværk, som jeg kan trække på, når jeg skal hjælpe dig.

Nøgleområder for udvikling nu og i fremtiden ser jeg som den coachende ledelse, mundtlig kommunikation, vidensvækst, optimering af livsenergi og balance mellem alle livs områder i vores tilværelse.

Musica Art træner bl.a. virksomheder B2B, journalister, sangere, musikere, foredragsholdere, virksomheds ledere og privatpersoner og tilbyder en række special områder inden for coaching.


Life coaching
Få sat nogle gode mål og lav en handleplan, så de kommende år lykkes for dig med balance i alle livs sfærerne (økonomi, karriere, helbred, uddannelse, familie, fritid, drømme m.m.), og så du bruger dine evner og talenter bedst muligt og lærer dig selv at kende og værdsætter HELE den unikke person, du er.

Vi aftaler tid en tid og du modtager herefter invitation til online møde med link og betalings oplysninger. Ring og bestil tid på mobil/sms 23303108 eller mail til info[a]musicaart.dk og få hurtig hjælp. Timepris og antal sessioner aftales individuelt og du betaler inden konsultation eller supervision foregår.

Kontakt: cand. mag. Agneta Mei Hytten, mobil 23303108, e-mail: info[a]musicaart.dk.

Coaching - fokus på ressourcer og hjælp til forandring:

Virksomheden følger EMCC & ICC internationale etiske principper og standarder for coaching.


Life coaching
Find new ways now and every year to come! Start now and experience the support of a professional coach at your side.

For customers and clients outside Copenhagen or Denmark, we offer online Coaching.

We are looking forward to helping you.

Contact: Master of Arts Agneta Mei Hytten, please contact us for new appointments +45 23303108 or please e-mail: info[a]musicaart.dk.