Spring til indhold

Motivations-coaching

Den indre drivkraft - Business solo / teams

Bag al form for udvikling, krisehåndtering og coaching ligger motivationen - vores indre drivkraft.

Har du brug for professionel rådgivning, coaching eller supervision i en kortere eller længere periode omkring nye interesseområder i dit liv eller udfordringer med økonomi, forandringer i tilværelsen, work/life balance, opstart af virksomhed, karrierevejledning, forberedelse til optagelse på en uddannelse eller lignende, så kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig til at lykkes med at realisere dine mål.


En virksomhedsleder arbejder ofte under stort tidspres. God ledelse fordrer klar kommunikation, motiverende og inspirerende nærvær og energi. At man tør lave fejl og eksperimenter og lære deraf. Forandrings ledelse og coaching, team building og anvendelse af værktøjer til at styrke motivationen kan gavne bundlinjen og give medarbejdere mere ansvar og dermed større arbejdsglæde og følelse af et formål.

Har din virksomhed brug for ny inspiration til løsning af ledelses- eller medarbejderopgaverne?
Ønsker I at stifte bekendtskab med værktøjer fra sport, kunst og musikbranche, hvor motivation og øvedisciplin spiller en stor rolle for mål og resultater, så kontakt os og hør mere om motivations coaching.


Hvem er din coach?
Mit navn er Agneta Mei Hytten, jeg har arbejdet mange år som coach, hvilket jeg holder meget af. Jeg har megen livserfaring og et stort netværk, som jeg kan trække på, når jeg skal hjælpe dig.

Nøgleområder for udvikling nu og i fremtiden ser jeg som den coachende ledelse, mundtlig kommunikation, vidensvækst, optimering af livsenergi og balance mellem alle livs områder i vores tilværelse.

Musica Art har løst opgaver for bl.a. virksomheder B2B (business-to-business), journalister, sangere, musikere, foredragsholdere, virksomhedsledere og privatpersoner og tilbyder en række special områder inden for coaching.


Motivations coaching - nøglen til resultater - Individuel
Få hjælp til at analysere din situation, så du hurtigt kan få overblik over udfordringerne i dit liv og finde veje til at løse dem. Gennem træning og vel afprøvede værktøjer får du styrke til processen og sat nogle gode mål. Lav en handleplan, så de kommende år lykkes for dig med balance i alle livs sfærerne (økonomi, karriere, helbred, uddannelse, familie, fritid, drømme m.m.), og så du bruger dine evner og talenter bedst muligt og lærer dig selv at kende og værdsætter HELE den unikke person, du er.

Hvordan kommer jeg i gang?
Vi aftaler tid en tid og du modtager herefter invitation til online møde med link og betalings oplysninger. Ring og bestil tid på mobil/sms 23303108 eller mail til info[a]musicaart.dk og få hurtig hjælp. Timepris og antal sessioner aftales individuelt og du betaler inden konsultation eller supervision foregår.

Kontakt: cand. mag. Agneta Mei Hytten, mobil 23303108, e-mail: info[a]musicaart.dk.

Coaching - fokus på ressourcer og hjælp til forandring:

Virksomheden følger EMCC & ICC internationale etiske principper og standarder for coaching.


Motivational Coaching

Find new ways now and every year to come! Start now and have your professional coach at your side.

For customers and clients outside Copenhagen or Denmark, we offer online Coaching.

We are looking forward to helping you.

Contact: Master of Arts Agneta Mei Hytten, please contact us for new appointments on mobile+45 23303108 or e-mail: info[a]musicaart.dk.