Spring til indhold

STEMME FITNESS

BRANDING af dit firma og din person i Musica Art

Stemmefitness og branding er vigtig for alle, der arbejder med kommunikation, formidling, undervisning, medier, ledelse og andre opgaver, hvor første indtryk af din person og stemme kan være afgørende og løfte din præsentation. Gennem træning med Stemmefitness opnår du fine resultater, energi og motivation til opgaven med at udvikle din stemme og fremtoning.

En vedvarende sund stemmefunktion kan være afgørende for dit uddannelses/karriere resultat og virksomhedens ansigt udadtil. En bonus gevinst er ofte at medarbejderen eller virksomheds lederen får tacklet og fjernet sin stress gennem ny viden og værktøjer fra sport, kunst og musikverden.

Du lærer opmærksomhed i nuet, øger din stemme- og kropsbevidsthed og får træning i nærvær, lydhørhed og anti-stress. Du omformer den nyeste viden om hjernens måde at fungere på til din dagligdag.

Er dette noget for dig, så tilmeld dig Stemmefitness og book en 1:1 aftale eller online tid hverdage mellem kl. 8-18, weekender efter aftale.


Covid-19 INFO: Musica Art følger Regering og myndigheders regler nøje og du kan læse om vores retningslinjer her

Sæson 2022
Vi har sæsonstart i januar og august måned.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for professionel undervisning for dig og din virksomhed.


Målgruppe/Kundeprofiler

Virksomheder, private, universiteter, offentlige institutioner, netværk, medier, der ser vigtigheden af fokus på deres “stemmer i arbejde” og ønsker udvikling og træning af de praktiske færdigheder i stemmefitness og branding af virksomhed og person. Det kan være virksomhedsledere, salgschefer, mødeledere, sælgere, undervisere, radio/tv-værter, journalister, foredragsholdere, sangere, musikere, studerende, læger, sygeplejersker, private og offentlige virksomheder mm.


Underviser

Vocal Coach, cand.mag. Agneta Mei Hytten, indehaver af Musica Art.


Tilmelding

Send sms til 23303108 eller e-mail: info[a]musicaart.dk og oplys dit navn, din mobil og e-mail og lidt om dine ønsker og antal deltagere.


Vi udbyder kurser af 2-5 timers varighed:

1) STEMMEFITNESS og branding for virksomhedens ledelse - individuel og hold

2) STEMMEFITNESS og branding for ansatte - individuel og hold

3) STEMMEFITNESS i kurser, teambuilding og foredrag for virksomheder, ledere og ansatte

4) STEMMEFITNESS for erhverv og private, book en tid og køb klippekort og kom straks i gang


Form

Kurset veksler mellem oplæg, øvelser, supervision, gruppeopgaver. Individuelt trænings program kan efterfølgende til købes i form af klippekort.


Tid og sted

Bestil et skræddersyet kursus i arbejdstiden eller book en plads på online kursus dage, der optages i Hellerup i lyse, inspirerende omgivelser. Først til mølle!

Ring og aftal individuel kursus dag efter ønske på mobil/sms til 23303108, send mail til info[a]musicaart.dk og meld dig til kursus i sikre og trygge rammer.


Kontakt

Musica Art, Agneta Mei Hytten, mobil/sms 23303108.