Spring til indhold

Sangtøserne 

Sangtøserne er et skønt kor for kvinder. Vi synger torsdag aften hver anden uge i Hellerup og har det sjovt sammen med det formål at træne mindfulness, krop og åndedræt og modvirke stress gennem sang, stemmetræning og netværk. Du er velkommen uanset forudsætninger, der kræves ikke nodekundskab.


Sang, stemmetræning, mindfulness, anti-stress! Kom og syng med.

  • Er du kvinde i alderen 20+ til 59 år?
  • Har du lyst til at ha det sjovt og synge sammen med andre?
  • Ønsker du et frirum og opladning af batterierne i en travl hverdag?
  • Ønsker du at modvirke stress, få mere og energi i hverdagen og gennem professionel undervisning, træne din vejrtrækning og stemme-power?
  • Hvis JA, så kom med i Sangtøserne 🙂

 


Tusind tak for en dejlig korsæson og god sommer, vi mødes igen i uge 33 til festlig sæsonstart

Tusind tak til alle for en herlig korsæson og en dejlig sommerafslutning 20/6 i Hellerup.

Tilmelding er åben til Sangtøserne efterårssæson 2024 - torsdag 15/8 kl. 18.30-20.00 - først til mølle:

Efterår 2024 hold - Ulige uger: Vi synger 10 gange på hold i ulige uger fra uge 33 - 51 med sæsonstart torsdag 15. august 2024 kl. 18.30 (max 15 deltagere pr. hold).
Kordatoer: 15/8 + 29/8 + 12/9 + 26/9 + 10/10 + 24/10 + 7/11 + 21/11 + 5/12 + 16/12 juleafslutning.

Alle er velkomne, vi har begrænset antal pladser på hvert hold. Faste medlemmer af Sangtøserne er automatisk tilmeldt næste sæson i ulige uger og modtager sæsonplan og sange via kormail inden sæsonstarten.

Læs venligst om vores regler for tilmelding med sæsonaftale her


Sted: Musica Art, Strandvejen 163, 3.th., 2900 Hellerup.


Formål: Syng dig glad og bliv fri for stress i et sjovt og trygt samvær.


Kom med som gæst: som gæst er du velkommen til at synge med ved en korprøve, så længe vi har plads i koret og du betaler for korprøve og undervisning (90 kr.). Alle kan være med uanset forudsætninger. Kontakt Agneta Mei Hytten på sms 23303108. Pt. er koret fuldt booket og du kan tilmelde dig venteliste til næste sæson.

Indmeldelse i Sangtøserne: Vil du synge fast med i koret, betaler du blot et sæsonhonorar og tilmelder dig til korleder ved at sende sms til 23303108 med dit navn og din E-mail. Herefter modtager du bekræftelse på indmeldelsen med betalings oplysninger og betalingsfrist. Når du har betalt sæsonhonorar inden fristen udløber, gælder det som indmeldelse i koret. Betaler du ikke inden fristen, frigives din plads til andre interesserede.

Vi har få, men vigtige regler:

  1. Vi passer fortsat på hinanden ved at BLIVE HJEMME, når du er syg.
  2. Husk evt. afbud dagen inden kor eller senest kl. 10 på dagen, send sms til Agneta på 23303108.
  3. Husk kormappe med sange. Der står kaffe/te/vand fremme og håndsprit i lokalet.
  4. Du kan holde dig opdateret om kordatoer her og finde sange til at printe eller læse fra mobil / Ipad her på hjemmesiden

Repertoire: Vi synger et alsidigt rytmisk repertoire, fælles sange, kanon og lette flerstemmige korsatser for lige stemmer. Program og link til sange sendes på mail til alle, og du bedes printe sangene og sætte i kormappen og tage med til korprøven.

Sange til at printe til korprøver efterår 2024:

 

 


Vil du med? Koret er for alle, både uøvede og let øvede, der kræves ingen forudsætninger og du behøver ikke kunne læse noder for at være med. Du lærer teknikker til at få power og bruge din stemme på en sund måde og fokus er på korsang, der kan hjælpe med at løfte energien og frigøre dig fra stress.


Kontakt: Kom som gæst til en af vores korprøver torsdag kl. 18:30 ved at tilmelde dig hos korleder Agneta Mei Hytten på sms 23303108, så får du besked om der er plads - ellers bliver du tilbudt venteliste eller et andet sangtilbud.

Vi har også online kor og Sommerkor hvert år.

Vi glæder os til at høre fra dig.