Sangtøserne 

Sangtøserne er et skønt kor for kvinder. Vi synger torsdag aften og har det sjovt sammen med det formål at træne mindfulness, krop og åndedræt og modvirke stress gennem sang og stemmetræning.


Velkommen til en ny sæson 2022. Vi synger med god afstand mellem hver og du bedes medbringe Coronapas/neg. test for at deltage i korsang, vi følger myndighedernes regler og opdaterer løbende. Du kan læse om retningslinjer og betingelser for korsang under menu: Covid-19 information.


Sang, stemmetræning, mindfulness, anti-stress! Kom og syng med - Sangtøserne er et herligt sangkor i Hellerup.

  • Er du kvinde i alderen 20-55 år?
  • Har du lyst til at ha det sjovt og synge sammen med andre?
  • Ønsker du et frirum og opladning af batterierne i en travl hverdag?
  • Ønsker du at modvirke stress, få mere og energi i hverdagen og gennem professionel undervisning, træne din vejrtrækning og stemme-power?
  • Hvis JA, så kom med i Sangtøserne 🙂

 

Vi holder korprøver torsdag aften i Hellerup, alle er velkomne. 


Sangtøserne sæson 2022 - tilmelding er åben på sms 23303108 - først til mølle!

Sæsonstart torsdag 20. januar 2022 kl. 18.30, vi øver hver anden uge i ulige uger. Nye sangere er velkomne, så længe vi har plads på et hold.

Korprøver forår 2022, 9 gange: torsdag d. 20/1 + 3/2 + 17/2 + 3/3 + 17/3 + 31/3 + (påskeferie: 14/4) + 28/4 + 12/5 + (pinseferie: 26/5) + 9/6. Alle er velkomne, kontakt korleder og aftal nærmere. Faste medlemmer af Sangtøserne er automatisk tilmeldt næste sæson og fortsætter i den gruppe, man allerede er vant til at synge sammen med. Når holdet er fyldt op, oprettes nyt hold i lige uger (sæsonstart torsdag 27. januar 2022 kl. 18.30) eller du kan komme på venteliste.

Læs venligst om vores Corona-retningslinjer for korsang og tilmelding med sæsonaftale, individuel, hold og kor her


Sted: Musica Art, Strandvejen 163, 3.th., 2900 Hellerup.


Formål: Syng dig glad og bliv fri for stress i et sjovt og trygt samvær.


Tilmelding - korprøve gæst: Som gæst betaler du for undervisning og korprøve. Vil du synge med i Sangtøserne, betaler du blot et sæsonhonorar og aftaler indmeldelse med vores korleder, kontakt korleder Agneta Mei Hytten på sms 23303108. Alle kan være med uanset forudsætninger.

Indmeldelse i Sangtøserne: du tilmelder dig koret ved at sende sms til 23303108 med dit navn og e-mail og ønske om lige/ulige uger. Herefter modtager du bekræftelse og indmeldelse med betalings oplysninger og betalingsfrist. Når du har betalt sæsonhonorar inden fristen udløber, gælder det som indmeldelse i koret. Betaler du ikke inden fristen, frigives din plads til andre.

Ønsker du at holde orlov eller udmelde dig i forårssæson 2022, bedes du sende skriftlig besked til korleder på sms 23303108 eller e-mail inden 20/1, herefter frigives din plads til andre interesserede.


Repertoire: Vi synger et alsidigt repertoire med pop, rock, beat, soul, viser, danske sange, gospel, musical, jazz og underholdning m.m. Vi synger fælles sange, kanon og lette flerstemmige korsatser for lige stemmer. Noder og materiale sendes på forhånd via mail til at printe og sætte i kormappen inden korprøven.

Sange

Min blå pyjamas - uddeles til kor

Hvem har malet himlen blå - Hvem har malet himlen blå

Marken er mejet - Marken-er-mejet

Buster - Busters sang -arr. AMH

Lyse nætter - Lyse nætter-Alberte tekst

Sensommervise - Sensommervise

Morning has broken - Morning has broken

Det bedste jeg ved - Det-bedste-jeg-ved-sangtekst-mel.-Erik-Sommer (1)

Visen om de atten svaner - Visen om de atten svaner

Du kom med alt det der var dig - Du kom med alt det der var dig, tekst

With a little help from my friends - With a little help from my friends

The Rose - THE ROSE

Et hav der vugger sig til ro - Et hav der vugger sig til ro

Fuld af nattens stjerner - Fuld af nattens stjerner


Vil du med? Koret er for alle, både uøvede og let øvede, der kræves ingen forudsætninger og du behøver ikke kunne læse noder. Du lærer en masse gode teknikker til at få power og bruge din stemme på en sund og velklingende måde og fokus er på korsang, der kan hjælpe med at frigøre dig fra stress.


Kontakt: Kom som gæst til en af vores korprøver torsdag kl. 18:30 i januar 2022 ved at tilmelde dig hos korleder Agneta Mei Hytten på sms 23303108, så får du besked om hvilket hold, der har plads, ellers får du tilbudt venteliste eller et andet sangtilbud.

Vi har også online kor onsdag aften kl. 19:30 og hvert år starter vi Sommerkor i juni måned.

Vi glæder os til at høre fra dig.