Sangtøserne

Sangtøserne er et skønt kor for kvinder. Vi synger torsdag aften og har det sjovt sammen med det formål at modvirke stress gennem sang og stemmetræning.


Velkommen til en ny sæson forår 2021. På grund af nedlukningen holder vi online korprøver frem til foreløbig 5/4 med ændret mødetid kl. 18. Når vi kan mødes, passer vi på hinanden og synger med god afstand, læs om retningslinjer for korsang under menu: Covid-19 information.


Sang, stemmetræning, mindfulness, anti-stress! Kom og syng med - Sangtøserne er et herligt sangkor i Hellerup for kvinder, vi startede med at synge sammen for snart 5 år siden.

  • Er du kvinde i alderen 20-55 år?
  • Har du lyst til at ha det sjovt og synge sammen med andre?
  • Ønsker du et frirum og opladning af batterierne i en travl hverdag?
  • Ønsker du at modvirke stress, få mere og energi i hverdagen og gennem professionel undervisning, træne din vejrtrækning og stemme-power?
  • Hvis JA, så kom med i Sangtøserne 🙂

 

Vi holder korprøver torsdag aften i Hellerup, alle er velkomne, når vi kan mødes her igen. 


Tid:  torsdag kl. 18:30-20:00.
(Kl. 19:15-19:30 kort pause, udluftning).


Sted: Musica Art, Strandvejen 163, 3.th., 2900 Hellerup.


Formål: Syng dig glad og bliv fri for stress i et sjovt og trygt samvær.

Vælg hold i lige uger med sæsonstart torsdag 28/1 kl. 18:30.
Korprøver forår 2021, 9 torsdage. Først til mølle, begrænset antal pladser.

Vælg hold i ulige uger med sæsonstart torsdag 21/1 kl. 18:30.
Korprøver forår 2021, 9 torsdage. Først til mølle, begrænset antal pladser.


Indmeldelse i Sangtøserne: Vil du synge med i Sangtøserne, betaler du blot et sæsonhonorar og aftaler indmeldelse med vores korleder, kontakt korleder Agneta Mei Hytten. Som gæst betaler du for undervisning og korprøve (1 gang koster 90 kr.). Alle kan være med uanset forudsætninger.


Repertoire: Vi synger et alsidigt repertoire med pop, rock, viser, danske sange, gospel, musical, jazz og underholdning m.m. Vi synger fælles sange, kanon og lette flerstemmige korsatser for lige stemmer. Noder og materiale sendes på forhånd via mail til at printe og sætte i kormappen inden korprøven.


Vil du med? Koret er for alle, både u-øvede og let øvede, der kræves ingen forudsætninger og du behøver ikke kunne læse noder. Du lærer en masse gode teknikker til at få power og bruge din stemme på en sund og velklingende måde og fokus er på korsang, der kan hjælpe med at frigøre dig fra stress.


Kontakt: Kom som gæst til en af vores korprøver torsdag kl. 18:30 i foråret 2021 ved at tilmelde dig til korleder Agneta Mei Hytten på sms 23303108, så får du besked om hvilket holder, der har plads, ellers får du tilbudt venteliste, et andet sangtilbud eller online kor onsdag aften kl. 19:30.

Vi glæder os til at høre fra dig.